Catia e banesës së Selam Musait.

Ndërhyrje restauruese në çatinë e banesës së “Selam Musait” në fshatin “Salari” të Bashkisë Tepelenë (Monument Kulture Kategori e I (parë)).Gjatë ditës së sotme Drtk Gjirokastër ka punuar për restaurimin e një pjese të çatisë e cila kishte probleme me rrëshkitjen dhe thyerjen e rrasës së gurrit ,të cilat janë zëvendësuar me të reja.

▪️ Banesë dy katëshe me katua , da ton rreth vitit 1895 shek XIX . Kjo shtëpi ka qënë e banueshme deri në momentin që është bërë Muze, në vitin 1970