Ndërhyrje në çati

Gjatë kësaj jave Drtk Gjirokastër në bashkëpunim me pronarin ka ndërhyrë në çatinë e banesës “Atif Zekos” në lagjen Palorto. (Monument Kulture Kategori e I(parë) e cila kishte probleme me trarët, mahitë si dhe rrëshkitje e thyerje e rrasës së gurit.