Dita Ndërkombëtare e Muzeve

Dita Ndërkombëtare e Muzeve

Në kuadër të “Ditës Ndërkombëtare të Muzeve” Drtk Gjirokastër në bashkëpunim me “Bashkia Libohovë” dhe “ZVA Gjirokastër” ju fton në aktivitetin me temë “Libohova ime” në “Kalanë e Shanishasë” Libohovë.